PRO-mounts Battery Kit HERO 5, 6 en 7 Black

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 59,99 (inclusief btw)

PRO-mounts Battery Kit Lader + 2 accu's voor GoPro* HERO 5, 6 en 7


De PRO-mounts Battery Kit voor de GoPro* HERO 5, 6 en 7 is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer energie voor zijn of haar action cam. De kit bevat 2 accu's die geschikt zijn voor zowel de HERO 5 als de 6 en 7 camera, en een 220V lader die je kunt aansluiten op netstroom of op een 12V auto-aansluiting. Er wordt ook een autokabel meegeleverd.

Net zo goed als het origineel


De PRO-mounts Replacement Battery voor de GoPro* HERO 5, 6 en 7 camera is een 1260 mAh Li-Ion accu. De accu biedt je extra energie voor onderweg, zodat je je actievideo's niet halverwege hoeft te staken. Je kunt de accu opladen met de PRO-mounts lader, of gewoon rechtstreeks in de GoPro* camera. De accu is compatibel met zowel de HERO 5* als de 6 en 7 en gaan zelfs iets langer mee dan het origineel.
 

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2022 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel