Compatibiliteit:

De PRO-mounts accessoires zijn compatible (geschikt) voor 99% van alle ActieCamera’s die de zg. GoPro* mount hebben, dit zijn de merken zoals bv de GoPro*, DJI Action, Nikkei, Solara, Denver, SJAM, SooCoo, F60R, Veho, GitUp, Vizu en vele anderen (de meeste ‘merkloze’ Actie Camera’s hebben allemaal deze mount en zijn dus geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires) . Deze compatibiliteit is te herkennen aan deze zg. GoPro* mount:

Compatibiliteit (Actie) Camera’s met een ¼ -schroef bevestiging:

Voor Actie- en Compact Camera merken met een standaard ¼-schroef bevestiging is het ook mogelijk de PRO-mounts accessoires te gebruiken, echter voor deze Camera’s heeft u dan ook een zg. Camera Adapter nodig, deze kunt u hier vinden: https://www.pro-mounts.nl/a-57135520/overige/pro-mounts-camera-adapter/

Deze set met 2 Camera Adapters hebben aan 1 kant een ‘mannetje’ ¼-schroef welke je onderin de (Actie) Camera plaatst en aan de andere kant de zg. GoPro* mount, hiermee worden dus ook deze camera’s compatible (geschikt) voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Merken die deze ¼-schroef bevestiging gebruiken zijn veelal de traditionele Camera merken zoals bv Sony, Nikon, Pentax & meer.

 

twijfelt u of uw camera ook geschikt is voor gebruik met de PRO-mounts accessoires en ziet u uw merk hier niet tussen staan en herkent u niet de afbeelding van de GoPro* mount bel of e-mail ons gerust met het merk & type van uw Actie Camera en wij geven u graag advies.

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel