PRO-mounts Board Kit

Artikel 4 van 13
€ 19,99 (inclusief btw)

PRO-mount Board Kit voor actiecamera's

De Board Kit is het ideale actiecamera accessoire voor surfers, skateboarders, wakeboarders en snowboarders! Met deze kit bevestig je je actiecamera eenvoudig aan elk board om de mooiste video's van jezelf in actie te maken op het board. Speciaal voor de watersporters bevat de Board Kit ook een floaty, die je op de actiecamera kunt plakken zodat deze blijft drijven.

Set met diverse accessoires voor sporters

De set bevat niet alleen een board mount waarmee je je actiecamera op elk board kan bevestigen, maar ook een veiligheidslijn (teher) zodat je je actiecamera niet kwijt raakt tijdens het wakeboarden of surfen en een floaty: een vierkant rubber dat je op je actiecamera plakt waardoor deze blijft drijven. Zo maak je dus niet alleen de mooiste shots, maar raak je ook je actiecamera niet kwijt! Daarnaast bevat de kit een Locking Plug en 6 anti-fog inserts, waarmee je actiecamera helemaal beschermd is!
 

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het bekende. “actiecamera bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “actiecamera bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel