PRO-mounts Board Kit

Vorige Artikel 4 van 13 Volgende
€ 14,99 (inclusief btw)

Pro-Mount Board Kit voor GoPro*

De Board Kit is het ideale GoPro* accessoires voor surfers, skateboarders, wakeboarders en snowboarders! Met deze kit bevestig je je GoPro* eenvoudig aan elk board om de mooiste video's van jezelf in actie te maken op het board. Speciaal voor de watersporters bevat de Board Kit ook een floaty, die je op de GoPro* kunt plakken zodat deze blijft drijven.

Set met diverse accessoires voor sporters

De set bevat niet alleen een board mount waarmee je je GoPro* op elk board kan bevestigen, maar ook een veiligheidslijn (teher) zodat je je GoPro* niet kwijt raakt tijdens het wakeboarden of surfen en een floaty: een vierkant rubber dat je op je GoPro* plakt waardoor deze blijft drijven. Zo maak je dus niet alleen de mooiste shots, maar raak je ook je GoPro* niet kwijt! Daarnaast bevat de kit een Locking Plug en 6 anti-fog inserts, waarmee je GoPro* helemaal beschermd is!

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het zg. “GoPro* bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “GoPro* bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Hoogwaardige GoPro* mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je GoPro*, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige GoPro* accessoires van Pro-Mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft Pro-Mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je GoPro* action cam met de handige Pro-Mounts GoPro* accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen. Een Pro-Mount weegt weinig en geeft maximaal plezier van je GoPro camera.

Sportactiviteiten vastleggen met een GoPro*

PRO-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3, 3+ of 4 action cam en een PRO-Mounts GoPro* accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een GoPro* aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2021 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel