PRO-mounts HousingLock for GoPro* Camera

Artikel 3 van 7
€ 9,99 (inclusief btw)

PRO-mounts Locking Clip voor GoPro* Camera

Met de PRO-mounts Locking Clip zorg je dat de behuizing van je GoPro* camera stevig bevestigd is aan je camera, zodat je deze niet verliest tijdens het filmen. De Housing Lock kan dienen ter vervanging van het originele GoPro* camera slotje en is geschikt voor de standaard onderwaterbehuizing (40m). Deze Locking Clip past alleen op de originele behuizing van de HERO 3+ en 4 camera's en op de Blackout Housing.

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

 

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel