PRO-mounts Tube Mounts +

Artikel 13 van 13
€ 19,99 (inclusief btw)

PRO-mounts Tube Mount Set Buisbevestiging voor actiecamera's

Met de Tube Mounts van PRO-mounts bevestig je een actiecamera eenvoudig aan elke buis. Denk bijvoorbeeld aan het stuur van je mountainbike, BMX of racefiets, het stuur van je motor, maar ook aan skistokken, railings, rolkooien en bumperbuizen. De Tube Mount set bevat 2 verschillende buisbevestigingen, een grote en een kleine. De small Tube Mount (of Bike Tube Mount) is geschikt voor buizen met een diameter van 19,5 tot 35,5 mm. De large Tube Mount (of Rollbar Mount) is geschikt voor buizen van met een diameter van 35 tot 63,5 mm.

Bevestig je actiecamera aan elke buis

De Tube Mount set maak het gemakkelijk om je actiecamera aan vrijwel elke buis vast te zetten. Ideaal om de actie vanuit jouw POV vast te leggen wanneer je bijvoorbeeld aan het mountainbiken bent of motor rijdt, maar ook om jezelf te filmen of om een skate stunt vast te leggen. Met de meegeleverde kantelarmen van verschillende lengtes kun je de actiecamera op meerdere manier kantelen en vastzetten, zodat je altijd de perfecte hoek hebt voor je opnames. Er wordt een veiligheidskabeltje met zuignap meegeleverd als extra zekerheid om je camera niet te verliezen.

 

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het bekende. “actiecamera bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “actiecamera bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel