PRO-mounts Glass Filter Polarizer (for H3, 3+, 4 & Session)

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 29,99 (inclusief btw)

Nu ook geschikt voor de GoPro Hero 5, 6 en 7!

Met De Pro-Mounts Polarizer Filter haal je het perfecte filter in huis. Het Polarizer filter verminderd de glans van bijvoorbeeld water, sneeuw of de lucht. Met dit filter heb je geen last meer dat het filter niet op de behuizing van jouw GoPro past. er worden verschillende adapters bijgeleverd zodat dit filter op de GoPro Session, Session5 en op de GoPro Hero 3, Hero3+ en Hero4 standaard en Dive Housing past. Je hebt dus altijd een passend filter bij de hand. De filter is gemakkelijk per adapter te wisselen. Zo heb je altijd de perfecte combinatie voor jouw GoPro camera.

Deze Polarisatie Filter is geschikt voor de volgende GoPro camera’s & Behuizingen (verschillende opzetstukken zijn meegeleverd)
GoPro Hero 3 & 3+ (standaard & duikbehuizing)
GoPro Hero 3 & 3+ naked camera
GoPro Hero 4 (standaard & duikbehuizing)
GoPro Session 4 & 5
GoPro Hero5 & 6 & 7
GoPro Super suit voor de Hero5 & 6 & 7

de PRO-mounts filters voor GoPro werken met ene modulair systeem, dit betekend dat er voor elk type GoPro camera & behuizing apart opzetstukken worden meegeleverd, daardoor is deze set geschikt voor alle genoemde GoPro camera’s

 

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2022 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel