PRO-mounts Battery Kit HERO4

Artikel 5 van 6
€ 29,99 (inclusief btw)

Met de hoogwaardige en praktische PRO-mounts Battery Kit voor de GoPro * HERO4 camera weet je zeker dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Dankzij twee sterke extra accu's en de dubbele oplader heb je onderweg altijd voldoende stroom bij de hand.

De PRO-mounts Battery Kit voor de GoPro * HERO4 camera bestaat uit een dubbele oplader met USB laad kabel en twee 1160 mAh Li-Ion polymeer accu's. Met deze handige batterijset heb je altijd een oplaadmogelijkheid en extra vermogen om ervoor te zorgen dat je Actioncam-opnames niet verpest worden door zoiets onbeduidends als een lege batterij. Uiteraard zijn de accucellen van de allerbeste kwaliteit en hebben de accu's daarom 2 jaar omruilgarantie. Logisch, want PRO-mounts levert alleen kwaliteit.

 

TEST RAPPORT
We hebben verschillende populaire batterijen getest in een nieuwe GoPro * HERO4-camera met continu afspelen en een lege SD-kaart. Elke batterij is volledig opgeladen en 2 verschillende batterijen per merk getest. Resultaten:
 

 

* GoPro * camera originele batterij: 103 minuten
* PRO mounts batterij: 101 minuten
* Smatree-batterij: 100 minuten
* WASABI-batterij: 92 minuten
* Jupio-batterij voor: 81 minuten
* GEEN NAAM China-batterij: 79 minuten

 

Wij zijn ervan overtuigd dat de PRO-mounts Battery Kit de JUISTE keuze is voor je GoPro * HERO4 camera en geven daarom 2 jaar DIRECTE omruilgarantie op defecten!

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel