PRO-mounts E-scooter Accessories kit

Artikel 1 van 6
€ 49,99 (inclusief btw)

De PRO-mounts E-step accessoires Kit is de alles in 1 oplossing voor de E-step & Kick-scooter liefhebber.

In de verpakking tref je een special stuur/stuurstang tas aan welke je met 4 verstelbare klittenband straps vastzet aan je stuur & stuurstang. De tas is groot genoeg voor een flesje water en heeft een apart compartiment voor je sleutels, telefoon en andere persoonlijke spullen, door de (spat)waterdichte ritsen en materiaal hoef je niet bang te zijn dat je spullen nat worden in een regenbui.

Met de meegeleverde 1.2meter lange cijfer kabelslot kan je overal je E-step op slot zetten, doe dit bij voorkeur aan een paal.

Ook tref je in deze set een speciale (aluminium) telefoonbeugel aan, deze "Phone Mount" is speciaal gemaakt voor de E-step & Kick-scooter, de stuurmontage is small en met de meegeleverde inbussleutel goed strak te draaien, daarnaast heeft deze telefoonbeugel siliconen beschermingen pads zodat je je Smartphone niet beschadigd. Omdat een E-step rit er wel eens ruig aan toe kan gaan kan je je Smartphone vergrendelen in de Smartphone Mount zodat je deze niet verlies, zelfs niet op ruig terrein.

Tot slot tref je ook een Multi Tool aan, een handige en opvouwbare gereedschapssetje met alle nodige Tools zoals schroevendraaiers & inbussleutels om je E-step regelmatig te controleren en ter plaatse de schroeven nog eens lekker strak kan zetten. Kortom, 1 complete set bestaande uit 4 handige accessoires voor je E-step, Kick-scooter, E-scooter & (E)-Bike.

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel