PRO-mounts Front & Side Mount

Artikel 7 van 13
€ 17,99 (inclusief btw)

PRO-mounts Helmet Front & Side Mount

De handigste actiecamera bevestigingen van PRO-mounts voor op je helm zijn nu gebundeld in 1 verpakking. Deze set bevat zowel een Helmet Front Mount als een Helmet Side Mount, om je actiecamera op elke gewenste plek op je helm te bevestigen. Zo kun je de actiecamera dezelfde kant op laten kijken als jij en wordt precies vastgelegd wat je onderweg ziet.

Actiecamera bevestigen op helm of voertuig

Met de Front & Side Mount bevestig je je action cam niet alleen stevig op een fietshelm, skihelm of motorhelm, maar ook op andere oppervlakken zoals een motor of apparatuur. De mounts worden geleverd met supersterke kleefstrips en met een vlak en gebogen voetstuk. Zo zit je actiecamera altijd stevig vast. Je kunt de kleefstrip verwijderen door het met de föhn even te verwarmen, waarna je hem lost kunt trekken. Met de bevestigingsarm en twee in lengte verstelbare snelkoppelingen kun je de actiecamera precies naar wens op je helm bevestigen.

 

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het bekende. “actiecamera bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “actiecamera bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel