PRO-mounts HeadStrap Mount+

Artikel 8 van 13
€ 17,99 (inclusief btw)

PRO-mounts HeadStrap + Mount voor actiecamera's

Als je geen helm draagt, maar je wilt wel dat je actiecamera hetzelfde ziet als jij, is er de PRO-mounts HeadStrap Mount. Deze handige actiecamera accessoire is ontwikkeld om de camera veilig op je hoofd te monteren zonder dat je er last van hebt. Met de nylon HeadStrap Mount zet je je actiecamera stevig vast op precies dat deel van je voorhoofd waar jij dat wilt. Ideaal als je geen helm draagt tijdens het sporten maar wel een actiecamera wilt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens kajakken of sportklimmen

Actiecamera accessoire met snelkoppeling

De PRO-mounts  HeadStrap Mount is voorzien van een handige snelkoppeling om vlot je camera te kunnen bevestigen. Uiteraard is de camera onder verschillende hoeken vast te zetten zodat hij naar wens recht naar voren kijkt of juist meer naar beneden gericht staat.Omdat de HeadStrap Mount volledig verstelbaar is, past hij altijd, of je nou een klein of een groot hoofd hebt. Maar je kunt hem ook over een helm heen bevestigen. Dit kwalitatief hoogwaardige actiecamera accessoire is gemaakt van oersterk nylon en voorzien van gespen en bevestigingsclips van zeer sterk kunststof. Hierdoor is de HeadStrap bestand tegen extreme actie en inspanning.

 

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het bekende. “actiecamera bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “actiecamera bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Hoogwaardige actiecamera mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera

PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

 

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel