PRO-mounts Replacement Battery Hero4

Vorige Artikel 6 van 6
€ 14,99 (inclusief btw)

PRO-Mounts Replacement Battery GoPro* Hero 4

PRO-Mounts ontwikkelde een uitgebreide serie GoPro accessoires om altijd probleemloos je GoPro* action cam te kunnen gebruiken. een van die accessoires is de kwalitatief hoogwaardige Replacement Battery voor de GoPro* Hero 4. Daarmee weet je zeker dat je nooit zonder stroom hoeft te zitten. Ideaal als extra accu of als vervanger van de originele batterij!

Accu voor GoPro* Hero 4

De PRO-Mounts Replacement Battery voor de GoPro* Hero 4 is een 1160 mAh Li-Ion polymeer batterij waarvoor alleen accucellen van de allerbeste kwaliteit gebruikt zijn. In vergelijking met de originele GoPro* Hero 4 accu's levert de PRO-Mounts batterij zelfs nog iets langer stroom dankzij die hoogwaardige accucellen. De accu's hebben dan ook 2 jaar omruilgarantie. Logisch, want PRO-Mounts levert alleen maar kwaliteit.

Extreme sportactiviteiten vastleggen met een GoPro*

PRO-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3 of 3+ actiecamera en een PRO-Mounts GoPro* reservebatterij kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt.

Hoogwaardige GoPro* mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je GoPro*, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige GoPro* accessoires van Pro-Mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft Pro-Mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je GoPro* action cam met de handige Pro-Mounts GoPro* accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen. Een Pro-Mount weegt weinig en geeft maximaal plezier van je GoPro camera.

Sportactiviteiten vastleggen met een GoPro*

PRO-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3, 3+ of 4 action cam en een PRO-Mounts GoPro* accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een GoPro* aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2021 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel