PRO-mounts Scuba Red Filter for GoPro* Hero3, 3+ & 4 (Standard & Dive Housing)

Artikel 2 van 7
€ 34,99 (inclusief btw)

Pro-Mounts Scuba Red Filter voor GoPro* Hero4, Hero3 en Hero3+

De Pro-Mounts Scuba Red Filter is geschikt voor meerdere typen GoPro* action camera's. Deze roodfilter past op de Hero3 en Hero3+ en op de Hero4, maar ook op de oudere Hero, Hero+ en Hero + LCD standaard behuziing. De filter is geschikt voor de camera's zowel de standaard als duikbehuizing, en voor de losse camera. Het Scuba Red Filter is een noodzakelijk accessoire voor duikers, want met dit roodfilter corrigeer je de blauwe tinten die met name in tropische wateren optreden als je wat dieper duikt. Het beeld van je GoPro* actiecamera wordt hierdoor weer volkomen natuurlijk zonder dat je in de postprocessing de kleuren hoeft te corrigeren.

Perfect GoPro* accessoire van Pro-Mounts

Het Scuba Red roodfilter is een noodzakelijk GoPro* accessoire om een belangrijk lichtprobleem op te lossen. De rode kleur van het Scuba Red Filter corrigeert namelijk perfect het verlies aan rood licht in tropisch en blauw water, waardoor je toch natuurlijk ogende opnamen krijgt. Die extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt kun je wel achteraf aanpassen in de postprocessing, maar direct tijdens de opname is een veel betere optie. Het Pro-Mounts Scuba Red Filter zorgt daardoor voor de hoogste beeldkwaliteit onder water.

Kwaliteitsfilter voor GoPro* Action Cam

Het Pro-Mounts Scuba Red Filter is heel eenvoudig te bevestigen dankzij de meegeleverde adapter mount. Je klikt de adapter mount op je GoPro* action cam behuizing, legt het filter in de adapter en je bent klaar voor de actie. Er wordt een adapterring meegeleverd, waarmee je het filter ook op de GoPro* camera zonder behuizing kunt klikken. Het filter zelf is gemaakt van optisch polycarbonaat en is daarom licht van gewicht.

De adapters zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en roestvrij staal voor een lange levensduur. In de verpakking vind je naast de adapters en het filter ook een handige opbergpouch en een veiligheidskoordje om je filter onder water niet te verliezen.

GoPro* accessoires van hoge kwaliteit

Pro-Mounts GoPro* accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en metaal en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3, 3+, Hero 4 of Hero 5 of Session actiecamera en een Pro-Mounts GoPro* accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel