PRO-mounts Scuba Red Filter for GoPro* Session & Session5

Artikel 3 van 7
€ 34,99 (inclusief btw)

Pro-Mounts Scuba Red Filter voor GoPro* Session

De Scuba Red filter van Pro-Mounts ie en roodfilter voor de GoPro* Hero Session en Hero5 Session. De Scuba Red Filter is een noodzakelijk accessoire voor duikers, want met deze roodfilter corrigeer je de blauwe tinten die met name in tropische wateren optreden als je wat dieper duikt. Het beeld van je GoPro actiecamera wordt hierdoor weer volkomen natuurlijk zonder dat je in de postprocessing de kleuren hoeft te corrigeren.

Perfect GoPro* accessoire van Pro-Mounts

Het Scuba Red roodfilter is een noodzakelijk GoPro* accessoire om een belangrijk lichtprobleem op te lossen. De rode kleur van het Scuba Red Filter corrigeert namelijk perfect het verlies aan rood licht in tropisch en blauw water, waardoor je toch natuurlijk ogende opnamen krijgt. Die extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt kun je wel achteraf aanpassen in de postprocessing, maar direct tijdens de opname is een veel betere optie. Het Pro-Mounts Scuba Red Filter zorgt daardoor voor de hoogste beeldkwaliteit onder water.

Kwaliteitsfilter voor GoPro* Action Cam

Het Pro-Mounts Scuba Red Filter is heel eenvoudig te bevestigen in de meegeleverde filterhouder. De houder past op de GoPro* Hero Session en op de GoPro* Hero5 Session. Plaats de houder op de GoPro* camera en klik het Scuba Red filter veilig en zeker in de houder. Het filter zelf is gemaakt van optisch polycarbonaat en is daarom licht van gewicht.

De filterhouder is gemaakt van hoogwaardig kunststof en roestvrij staal voor een lange levensduur. In de verpakking vind je naast de houder en het filter ook een handige opbergpouch en een veiligheidskoordje om je filter onder water niet te verliezen.

GoPro* accessoires van hoge kwaliteit

Pro-Mounts GoPro* accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en metaal en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro camera's zelf. Met een GoPro Hero of Session actiecamera en een Pro-Mounts GoPro accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel