PRO-mounts Scuba Red & Snorkel Filter for DJI Action

Artikel 4 van 7
€ 39,99 (inclusief btw)

De PRO-mounts Scuba Red & Snorkel Filter is een filter set met 2 filters geschikt voor de nieuwe DJI ACTION. Deze PRO-mounts filter set is voorzien van 2 schroefbare filters welke in de plaats van de originele lens worden geplaatst. 


Met de Scuba Red Filter van PRO-mounts heb je een rood filter, geschikt voor bij het duiken vanaf 5 tot aan 40 meter diep, afhankelijk van de zon doorlating. In tropisch water heb je last van 'chromatisch blauw' waardoor je foto & video opnamen er groen uitzien, gebruik van een goede kwaliteit Rood Filter filtert deze blauw tinten weg waardoor de tropische vissen er ook gekleurd uit blijven zien.

Het grote voordeel van de PRO-mounts filters is dat ze geleverd worden voor meerdere modellen GoPro* & DJI Actie Camera’s. Hierdoor is de filter direct uit de doos geschikt voor de DJI ACTION. Met de Snorkel filter bereik je dezelfde resultaten (elimineren van de blauw tinten), met alleen dat verschil dat de Snorkel filter alleen werkt in oppervlakte water, tot max 7 meter diepte.


Deze PRO-mounts Filter set wordt compleet geleverd met:
Scuba Red Filter voor de DJI ACTION
Snorkel Filter voor de DJI ACTION
Opberg Filter blikje om je Filters krasvrij op te bergen
LensPen om je Filters schoon te maken
LEVENSLANGE garantie folder

 

Hoogwaardige actiecamera mounts
Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera
PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel