PRO-mounts ShortPole

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 29,99 (inclusief 21% btw)

Pro-Mounts ShortPole voor GoPro*

De handige Pro-Mounts ShortPole is een compacte telescopische verlengstang voor GoPro* action cams. Dit kleine broertje van de BigPole is speciaal ontworpen is voor het maken van actieshots. De Pro-Mounts ShortPole is ontwikkeld om net even wat meer mogelijkheden te hebben bij het filmen van actie. Hij is zeer lichtgewicht en daarmee onderscheidt de Pro-Mounts ShortPole zich van normale monopods, die doorgaans te zwaar zijn om langdurig vast te houden.

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het zg. “GoPro* bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “GoPro* bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

De Pro-Mounts ShortPole is ideaal op reis

Dankzij zijn zeer compacte afmetingen kun je de Pro-Mounts ShortPole bijzonder gemakkelijk meenemen op reis. Hij past namelijk in vrijwel alle handbagage en rugzakken. Dankzij de twistlock vergrendeling kun je de Pro-Mounts ShortPole op elke gewenste lengte vastzetten. Je schroeft vervolgens iedere GoPro* Hero of willekeurige andere action cam direct aan de ShortPole vast op het stevige balhoofd met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Voor een GoPro* Hero gebruik je de speciale bevestigingsschroef. En: ook je smartphone kun je met de speciale adapter vastzetten op de ShortPole.

Opnamen vanuit ongebruikelijke opnamehoeken

Volledig ingeschoven is de lengte van de ShortPole ongeveer 20cm, maar helemaal uitgeschoven is de ShortPole bijna een halve meter lang: 47 centimeter om precies te zijn. Dat biedt mogelijkheden om vanuit afwijkende opnamehoeken te filmen. Je kunt je GoPro* camera bovendien 180° kantelen aan het eind van de ShortPole om hem als selfie stick te gebruiken. Hou je action cam met behulp van de ShortPole boven de hoofden van anderen, of kantel de kop zodat je jezelf in beeld hebt van een grotere afstand. Dankzij het stevige handvat en de polslus met karabiner hoef je niet bang te zijn dat je de ShortPole per ongeluk laat vallen.

Accessoires voor extreme sportopnamen

De Pro-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net zoals de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero action cam en een Pro-Mounts GoPro* accessoire kun je hoogwaardige filmopnamen en foto's maken onderweg. Je kunt onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals surfen, kitesurfen, sportklimmen, snowboarden en skaten. Beklim de Alpe d'Huez met een GoPro op je stuur of bevestig een GoPro* aan je surfplank als je een dagje gaat kitesurfen, het kan allemaal!

Hoogwaardige GoPro* mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je GoPro*, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige GoPro* accessoires van Pro-Mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft Pro-Mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je GoPro* action cam met de handige Pro-Mounts GoPro* accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen. Een Pro-Mount weegt weinig en geeft maximaal plezier van je GoPro camera.

Sportactiviteiten vastleggen met een GoPro*

PRO-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3, 3+ of 4 action cam en een PRO-Mounts GoPro* accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een GoPro* aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2020 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel