PRO-mounts TwinPole

Vorige Artikel 5 van 5
€ 49,99 (inclusief 21% btw)

Pro-Mounts TwinPole

De Pro-Mounts TwinPole is een telescopische (Reach) pole van hoge kwaliteit, gecombineerd met een afschroefbare, drijvende grip. Niet alleen veel waar voor je geld, maar ook de meest praktische Grip & Pole combinatie. De Pole is gemaakt van duurzaam geanodiseerd aluminium met een twist-lock vergrendeling (op elke gewenste lengte vast te zetten) en de Grip zorgt ervoor dat je GoPro* of andere Action cam blijft drijven.

- Meeneem maat slechts 32 cm
- Volledig uitgeschoven 100cm
- Geanodiseerd Aluminium
- Afschroefbaar drijvend handvat
- Polskoord met stop-knop
- Carabiner haak

Compatibiliteit

De PRO-mounts producten zijn compatible (geschikt) voor 90% van ALLE Actie Camera merken zoals bv GoPro*, Nikkei, Solara, Denver, Xiaoyi, Rollei, Nilox en nog veel meer merken. De meeste Actie Camera merken gebruiken het zg. “GoPro* bevestigingssysteem” dit zijn de 2 uitstekende pootjes met een schroefgat er in (aan de onderkant van je waterdichte behuizing), alle Camera’s met deze bevestiging zijn daardoor geschikt voor gebruik met de PRO-mounts accessoires. Heb je een (Actie) camera met een (1/4 maat) schroefgat onderin (het zijn meestal traditionele Camera merken die dit systeem hebben zoals bv Sony, Nikon, Pentax en nog een paar) dan moet je eerst een Camera Adapter aanschaffen. deze Camera Adapter schroef je in dit ¼ maat gat en heeft aan de andere kant de “GoPro* bevestiging” waardoor deze Camera’s ook compatible worden voor het gebruik van een PRO-mounts accessoire. Heb je na het lezen hiervan nog twijfels, geen probleem bel of mail ons en we vertellen je of jouw camera ook compatible is.​

Accessoires voor extreme sportopnamen

De Pro-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net zoals de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero action cam en een Pro-Mounts GoPro* accessoire kun je hoogwaardige filmopnamen en foto's maken onderweg. Je kunt onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals surfen, kitesurfen, sportklimmen, snowboarden en skaten. Beklim de Alpe d'Huez met een GoPro* op je stuur of bevestig een GoPro* aan je surfplank als je een dagje gaat kitesurfen, het kan allemaal!

Hoogwaardige GoPro* mounts

Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je GoPro*, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige GoPro* accessoires van Pro-Mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft Pro-Mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je GoPro* action cam met de handige Pro-Mounts GoPro* accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen. Een Pro-Mount weegt weinig en geeft maximaal plezier van je GoPro camera.

Sportactiviteiten vastleggen met een GoPro*

PRO-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de GoPro* camera's zelf. Met een GoPro* Hero 3, 3+ of 4 action cam en een PRO-Mounts GoPro* accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een GoPro* aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2020 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel