PRO-mounts Scuba Red & Snorkel Filter for GoPro* HERO 5 ,6 en 7 Camera

Artikel 5 van 7
€ 39,99 (inclusief btw)

De PRO-mounts Scuba Red & Snorkel Filter is een filterset met 2 filters geschikt voor de GoPro* HERO 5, 6 en 7 Camera

De PRO-mounts filter sets werken met modulaire adapters waardoor 1 set geschikt is voor meerdere camera's & behuizingen.
Met de Scuba Red Filter van PRO-mounts heb je een rood filter, geschikt voor duiken vanaf 5 tot aan 40 meter diep, afhankelijk van de zon doorlating. in tropisch water heb je last van 'chromatisch blauw' waardoor je foto & video opnamen er groen uitzien, gebruik van een goede kwaliteit Rood Filter filtert deze blauwtinten weg waardoor de tropische vissen er ook gekleurd uit blijven zien.

Het grote voordeel van de PRO-mounts filters is dat ze geleverd worden met meerdere snap-on adapters. Hierdoor is de filter direct uit de doos geschikt voor de GoPro* HERO 5, 6 en 7 en de SuperSuit (alleen de ORIGINELE SuperSuit!)
met de Snorkel filter bereik je dezelfde resultaten (elimineren van de blauwtinten), met alleen dat verschil dat de Snorkel filter alleen werkt in oppervlakte water, tot max 7 meter diepte.


Deze PRO-mounts Filter set wordt compleet geleverd met:
- Scuba Red Filter
- Snorkel Filter
- Snap-On adapter voor je HERO 5, 6 en 7 & SuperSuit
- safety leash (veiligheidslijn)
- filter zakje om je filter krasvrij op te bergen en schoon te maken
- LEVENSLANGE garantie folde
r

 

Hoogwaardige actiecamera mounts
Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je actiecamera, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige actiecamera accessoires van PRO-mounts. Je bent met deze mounts zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft PRO-mounts maar liefst 5 jaar garantie. Haal dus het maximale uit je actiecamera met de handige PRO-mounts actiecamera accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen.

Sportactiviteiten vastleggen met een actiecamera
PRO-mounts actiecamera accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net als de actiecamera's zelf. Met een actiecamera en een PRO-mounts accessoire kun je dus onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals snowboarden, surfen, kitesurfen, sportklimmen en skaten. Maar je kun er ook hoogwaardige filmopnamen en foto's mee maken onderweg. Als je bijvoorbeeld de Alpe d'Huez beklimt. Of je bevestigt een actiecamera aan de rolkooi in je raceauto als je een dagje circuit gaat doen.

*dit product is niet gelieerd aan, onderschreven door of op enigerlei wijze geassocieerd met GoPro Inc. of zijn producten. GoPro & Hero zijn geregistreerde handelsmerken van GoPro Inc.

© 2019 - 2024 PRO-mounts™️ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel